Logo Fysio Soestdijk

Onze praktijken

Over ons

Fysiotherapie Soestdijk is opgericht in 1976 en bestaan dus al bijna 50 jaar. We zijn begonnen als duopraktijk aan de Regentesselaan in Soestdijk en daarna snel uitgegroeid naar een praktijk met 7 fysiotherapeuten. Vandaar dat we in 1991 zijn verhuisd naar een grotere locatie: de voormalige Mariaschool op de hoek van de Koninginnelaan en de Nieuwstraat in Soestdijk. Deze locatie heeft meer behandelruimtes én 2 ruime oefen- en trainingsruimtes, plus 2 kleedkamers met douche.

Naast onze ‘hoofdvestiging’ hebben we een dependance in het Zorgplein Soest. Zo kunnen we u steeds beter dicht bij huis verder helpen.

Ons doel is nog altijd hetzelfde: u snel weer verder helpen. We starten de behandeling met een inventarisatie van de klacht(en). Daarna stellen we een persoonlijk behandelplan op dat aansluit bij uw klacht, wensen en leefstijl en gaan we samen aan de slag.

Als onze ruime ervaring ons één ding heeft geleerd, is het dat ons vak voortdurend in beweging is. Moderne behandeltechnieken en nieuwe specialisaties zien we dan ook als kans om u beter en sneller te kunnen helpen en nemen we dus graag op in onze praktijk. Door nieuwe specialisaties toe te voegen, is ons team inmiddels gegroeid naar meer dan 15 collega’s. We hebben vrijwel iedere specialisatie op het gebied van fysiotherapie in huis.

Sfeerimpressie

Favicon Fysio Soestdijk