Logo Fysio Soestdijk

Onze praktijk

Over ons

Fysiotherapie Soestdijk is opgericht in 1976 en bestaat dus al bijna vijftig jaar. Gestart aan de Regentesselaan in Soestdijk en daarna snel uitgegroeid naar een praktijk met meerdere fysiotherapeuten. Vandaar verhuisd naar onze huidige locatie in de Mariaschool aan de Koninginnelaan. Uitgegroeid tot een moderne praktijk, met een team dat bijna alle specialisaties onder één dak aanbiedt.

Naast onze ‘hoofdvestiging’ hebben we een dependance in het Zorgplein Soest. Zo kunnen we u steeds beter dicht bij huis verder helpen.

Ons doel is nog altijd hetzelfde: u snel weer verder helpen. We starten de behandeling met een inventarisatie van de klacht(en). Daarna stellen we een persoonlijk behandelplan op dat aansluit bij uw klacht, wensen en leefstijl en gaan we samen aan de slag.

Als onze ruime ervaring ons één ding heeft geleerd, is het dat ons vak voortdurend in beweging is. Moderne behandeltechnieken en nieuwe specialisaties zien we dan ook als kans om u beter en sneller te kunnen helpen en nemen we dus graag op in onze praktijk. 

Locatie Koninginnelaan

De hoofdvestiging van onze praktijk is gevestigd in de voormalige Mariaschool aan de Koninginnelaan 37A, 3762 DA Soest.
De praktijk heeft meerdere behandelkamers, twee ruime oefen- en trainingsruimten en twee kleedkamers met douche.

Locatie Zorgplein Soest

Om onze klanten zo dicht mogelijk bij huis te kunnen behandelen, hebben wij een tweede praktijk aan het Zorgplein, Dalplein 61, 3762 BN Soest.

Sfeerimpressie

Favicon Fysio Soestdijk